Tilbygning

Er familien blevet udvidet, så der er behov for et ekstra rum? Ønsker du en ny udestue, en ny overetage eller noget helt andet? Så er en tilbygning løsningen for dig.

Hos Murerfirmaet Rasmus Christensen ApS udfører jeg tilbygninger for en bred vifte kunder. Jeg har stor erfaring med tilbygninger af enhver art, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du går med tanker om at tilføje flere kvadratmeter til din bolig eller erhvervsbygning.​

Stor viden inden for tilbygning

Jeg udfører tilbygninger i Viborg, og hvor der ellers måtte være behov for min ekspertise. At få bygget en tilbygning kræver en fagmand med stor viden inden for området, da der er rigtig mange ting, der skal gå op i en højere enhed når man laver en tilbygning. 

​Tegningen til din tilbygning skal være i orden, materialer skal udvælges, tidsplaner og budget skal overholdes og detaljerne skal være i orden.

Én tovholder på tilbygning i Viborg

​Jeg er gerne tovholder på tilbygningsprojektet og sørger for at samle trådene, ligesom jeg kan tage både håndværkere og arkitekt med. Jeg samarbejder med nogle af de bedste i branchen, og det er din garanti for en tilbygning i topklasse.

Kontakt mig på telefon 61 70 03 85 eller på ramu@mail.dk for at høre mere. 

Adresse: Hovedgaden 40

Postnummer & by: 8830 Tjele

​E-mail: ramu@mail.dk

CVR: 36697962