​Hvorfor omfuge sit murværk

Dårlige fuger kan skade dit murværk. Det kan give frostspringninger og fugtproblemer. En omfugning vil gøre dit murværk mere modstandsdygtig overfor vind og vejr. 

Eventuelle problemer med murbier vil blive løst, da murbierne ikke kan trænge ind i en stærk ny mørtelfuge. Ydermere vil det også komme til at fremstå flot, velholdt, se sundt og solidt ud.

​​

Forløb:

Grundig afdækning af vinduer, døre, fliser m.m. udkradsning af fugerne larmer og støver. For at reducere støvgenerne, bruges der støvsuger så vidt muligt når der udkradses. Støvsugeren kan ikke ta det hele og det kan ikke undgås at der vil falde noget ned på jorden, græsset, blomsterbede m.m. Men der bliver selvfølgelig gjort rent så godt som dette er muligt. Fugerne udkradses i ca. 20 mm dybde fra murstenens forkant.

​Grundig vanding af murværket, for at fjerne støvet efter udkradsningen.

Fugning af murværket med kvalitets materialer. Fugerne trygges og afsyres. 

I forbindelse med en omfugning er der nogle gange brug for at skifte nogle defekte mursten. Det gør jeg naturligvis også, og jeg har diverse ældre mursten på lager. Det kan også være at der skal skiftes sålbænke, laves sætningsskader eller repareres sokkelpuds. Det gir jeg også et godt tilbud på.

Fra 395 kr. pr.m2 + moms

Ring til mig for at få en snak om dit murværk og få et uforpligtigende tilbud.

Adresse: Hovedgaden 40

Postnummer & by: 8830 Tjele

​E-mail: ramu@mail.dk

CVR: 36697962